Slané müsli
Petra Pospěchová

Petra Pospěchová

Slané müsli

Suroviny 2 porce

  • 120 g ovesných vloček
  • 50 g parmazánu
  • 75 ml olivového oleje
  • 1 hrst sušených rajčat
  • 1 tenká a suchá klobáska
  • pepř, sůl

Postup

  1. Všechny ingredience smícháme dohromady v míse a necháme tak dvacet minut odležet.
  2. Troubu předehřejeme na 170 stupňů, plech vyložíme pečicím papírem. Nachystanou směs na něj navrstvíme a dáme péct na 20–25 minut. Potom vytáhneme z trouby, trochu počechráme, aby v müsli nebyly moc velké kusy, a dáme vychladnout.
Mobilní aplikace

Naše recepty ve vaší kapse

Mobilní aplikace vytvořena přímo pro vás. Objevujte nové recepty, kuchařky, napište si seznam potravin a nebo se vracejte k vašim oblibeným receptům z pohodlí vašeho telefonu.

Stáhnout v App Store Stáhnout na Google Play

Sdílejte recept s přáteli

Další recepty z kuchařky

Něco jiného

Vlčnovské koláče

Svatava Vašková

Vlčnovské koláče

Štrůdlové muffiny

Kateřina Bednářová

Štrůdlové muffiny

Dýňové vafle

Janina Černá, Jana Dell Plotnárková

Dýňové vafle

Ovocný crumble

Michaela Šupáková

Ovocný crumble

Salát z pomerančů, řepy a oříšků

Karolína Kamberská

Salát z pomerančů, řepy a oříšků

Šťouchané brambory s pampeliškou po dalmatsku

Jana Vlková

Šťouchané brambory s pampeliškou po dalmatsku