Slané müsli
Petra Pospěchová

Petra Pospěchová

Slané müsli

Suroviny 2 porce

  • 120 g ovesných vloček
  • 50 g parmazánu
  • 75 ml olivového oleje
  • 1 hrst sušených rajčat
  • 1 tenká a suchá klobáska
  • pepř, sůl

Postup

  1. Všechny ingredience smícháme dohromady v míse a necháme tak dvacet minut odležet.
  2. Troubu předehřejeme na 170 stupňů, plech vyložíme pečicím papírem. Nachystanou směs na něj navrstvíme a dáme péct na 20–25 minut. Potom vytáhneme z trouby, trochu počechráme, aby v müsli nebyly moc velké kusy, a dáme vychladnout.

Outdoorová kuchařka: Od rodinných výletů po zimní horské expedice

Tento recept a mnoho dalších najdete v této kuchařce.

Zjistit více Přidat do košíku

Mobilní aplikace

Naše recepty ve vaší kapse

Mobilní aplikace vytvořena přímo pro vás. Objevujte nové recepty, kuchařky, napište si seznam potravin a nebo se vracejte k vašim oblibeným receptům z pohodlí vašeho telefonu.

Stáhnout v App Store Stáhnout na Google Play

Sdílejte recept s přáteli

Další recepty z kuchařky

Něco jiného

Amarantová kaše s ovesnými vločkami

Věra Strnadová

Amarantová kaše s ovesnými vločkami

Pohanková s rozmixovanou sušenou švestkou či hruškou

Jana a David Borozidisovi

Pohanková s rozmixovanou sušenou švestkou či hruškou

Zapečené těstoviny s tuňákem

Fitrecepty

Zapečené těstoviny s tuňákem

Ovesné karbanátky

Petra Pospěchová

Ovesné karbanátky