Slané müsli
Petra Pospěchová

Petra Pospěchová

Slané müsli

Suroviny 2 porce

  • 120 g ovesných vloček
  • 50 g parmazánu
  • 75 ml olivového oleje
  • 1 hrst sušených rajčat
  • 1 tenká a suchá klobáska
  • pepř, sůl

Postup

  1. Všechny ingredience smícháme dohromady v míse a necháme tak dvacet minut odležet.
  2. Troubu předehřejeme na 170 stupňů, plech vyložíme pečicím papírem. Nachystanou směs na něj navrstvíme a dáme péct na 20–25 minut. Potom vytáhneme z trouby, trochu počechráme, aby v müsli nebyly moc velké kusy, a dáme vychladnout.
Mobilní aplikace

Naše recepty ve vaší kapse

Mobilní aplikace vytvořena přímo pro vás. Objevujte nové recepty, kuchařky, napište si seznam potravin a nebo se vracejte k vašim oblibeným receptům z pohodlí vašeho telefonu.

Stáhnout v App Store Stáhnout na Google Play

Sdílejte recept s přáteli

Další recepty z kuchařky

Něco jiného

Kuřecí prso plněné gorgonzolou s kapustou a pekanovými ořechy

Zdeněk Pohlreich

Kuřecí prso plněné gorgonzolou s kapustou a pekanovými ořechy

Podzimní zeleninová polévka s cizrnou

Kateřina Bednářová

Podzimní zeleninová polévka s cizrnou

Špenátové lívance se sýrem a pažitkou

Monika Menky

Špenátové lívance se sýrem a pažitkou

Houbový guláš v kotlíku

Petra Pospěchová

Houbový guláš v kotlíku

Raw pizza

Jitka Adamová

Raw pizza

Ořechová bábovka

Marika a Jirka Kučovi

Ořechová bábovka