Outdoorový ramen
Petra Pospěchová

Petra Pospěchová

Outdoorový ramen

Suroviny 2 porce

  • 150 g nudlí mie
  • 2 cm zázvoru
  • 1 x mrkev
  • 0.5 x pórek
  • 2 stroužky česneku
  • 2 lžíce sójové omáčky
  • 10 plátků sušené hlívy ústřičné
  • 2 lžičky sušeného vývaru

Postup

  1. Sušenou hlívu namočíme do vlažné vody na deset minut. Pórek a mrkev očistíme, mrkev nakrájíme na kostičky, pórek na kolečka. Česnek oloupeme a nasekáme najemno, stejně tak zázvor. V ešusu krátce osmahneme pórek, pak přidáme mrkev, rozdrcený česnek, zázvor a vše restujeme dvě až tři minuty. Pak zalijeme vývarem rozmíchaným ve tři čtvrtě litru vody a dáme na deset minut vařit. Když uplynou, přihodíme nudle a houby a necháme ještě tři minuty probublávat. Nakonec dochutíme sójovou omáčkou.
Mobilní aplikace

Naše recepty ve vaší kapse

Mobilní aplikace vytvořena přímo pro vás. Objevujte nové recepty, kuchařky, napište si seznam potravin a nebo se vracejte k vašim oblibeným receptům z pohodlí vašeho telefonu.

Stáhnout v App Store Stáhnout na Google Play

Sdílejte recept s přáteli

Další recepty z kuchařky

Něco jiného

Zapečené těstoviny s tuňákem

Fitrecepty

Zapečené těstoviny s tuňákem

Cibulové hotdogy s meruňkovou hořčicí a zkaramelizovanou cibulí

Gastrokroužek

Cibulové hotdogy s meruňkovou hořčicí a zkaramelizovanou cibulí

Vepřová roláda se špenátem a pestem z medvědího česneku

Svatava Vašková

Vepřová roláda se špenátem a pestem z medvědího česneku

Kulajda s houbičkami shiitake

Jitka Adamová

Kulajda s houbičkami shiitake