Čočkový kuskus s tuňákem
Petra Pospěchová

Petra Pospěchová

Čočkový kuskus s tuňákem

Suroviny 2 porce

  • 120 g kuskusu
  • 1 x konzerva tuňáka v oleji
  • 2 stroužky česneku
  • 1 x mrkev
  • pepř, sůl

Postup

  1. Mrkev očistíme a nakrájíme na menší kostky, česnek oloupeme a pokrájíme na silnější plátky. Na dno ešusu nalijeme olej z tuňákové konzervy a na něm orestujeme nejprve mrkev a posléze přidáme česnek. Nakonec přihodíme kuskus, promícháme s obsahem ešusu a sundáme z vařiče. Zalijeme horkou vodou tak, aby hladina sahala asi palec nad vrstvu kuskusu. Necháme několik minut stát. Rybu zatím rozdělíme na malé kousky. Když kuskus změkne, přimícháme tuňáka, koření a podáváme.
Mobilní aplikace

Naše recepty ve vaší kapse

Mobilní aplikace vytvořena přímo pro vás. Objevujte nové recepty, kuchařky, napište si seznam potravin a nebo se vracejte k vašim oblibeným receptům z pohodlí vašeho telefonu.

Stáhnout v App Store Stáhnout na Google Play

Sdílejte recept s přáteli

Další recepty z kuchařky

Něco jiného

Sklenice chlorofylu

Barbora Karchová

Sklenice chlorofylu

Čokoládová pěna

Adéla Hálková, Kateřina Podoláková

Čokoládová pěna

Domácí bulky na hamburger

Petra Novotná

Domácí bulky na hamburger

Pizza se špenátovým základem

Fitrecepty

Pizza se špenátovým základem

Melounová zmrzlina

Petra Novotná

Melounová zmrzlina

Bábovka

Tomáš Kosačík, Lucie Kosačíková

Bábovka