Letní ovesná kaše
Petra Pospěchová

Petra Pospěchová

Letní ovesná kaše

Suroviny 2 porce

  • 100 g jemných ovesných vloček
  • 2 hrsti ovoce
  • 4 lžíce kukuřičného sirupu
  • skořice nebo kakao
  • případně olivový olej

Postup

  1. Ovoce omyjeme, vločky zalijeme vroucí vodou. Přiléváme ji tak, aby vznikla polotekutá hmota. Přisypávat vločky do vody je riskantní, hrozí, že výsledek bude příliš řídký. Do kaše přidáme kukuřičný sirup, promícháme a necháme tři minuty stát. Přidáme ovoce, znovu promícháme, a pokud máme chuť, posypeme trochou kakaa a skořice nebo zakápneme olivovým olejem.

Outdoorová kuchařka: Od rodinných výletů po zimní horské expedice

Tento recept a mnoho dalších najdete v této kuchařce.

Zjistit více Přidat do košíku

Mobilní aplikace

Naše recepty ve vaší kapse

Mobilní aplikace vytvořena přímo pro vás. Objevujte nové recepty, kuchařky, napište si seznam potravin a nebo se vracejte k vašim oblibeným receptům z pohodlí vašeho telefonu.

Stáhnout v App Store Stáhnout na Google Play

Sdílejte recept s přáteli

Další recepty z kuchařky

Něco jiného

Koko máslo

Janina Černá, Jana Dell Plotnárková

Koko máslo

Polívka táty králíka

Ondřej Holinka

Polívka táty králíka

Kuřecí v mangoldu se zeleninovým ratatouille

Martin Škoda

Kuřecí v mangoldu se zeleninovým ratatouille

Banánový koláč

Fitrecepty

Banánový koláč