Chia pudink s jahodami a bazalkou
Michaela Šupáková

Michaela Šupáková

Chia pudink s jahodami a bazalkou

Suroviny 2 porce

  • 25 g chia semínek
  • 200 ml rostlinného mléka (doporučuji kokosové)
  • jahody
  • 2 lžíce medu nebo javorového sirupu
  • pár bazalkových lístků

Postup

  1. Semínka vsypeme do větší misky, zalijeme mlékem a necháme nejlépe přes noc nabobtnat. Druhý den do pudinku vmícháme med nebo javorový sirup a rozdělíme ho do skleniček. Jahody očistíme, omyjeme a nakrájíme na kousky. K jahodám přidáme nasekanou bazalku a vše promícháme. Takto připravenými jahodami s bazalkou ozdobíme hotový pudink a podáváme.

Cooking with Šůša

Tento recept a mnoho dalších najdete v této kuchařce.

Zjistit více Přidat do košíku

Mobilní aplikace

Naše recepty ve vaší kapse

Mobilní aplikace vytvořena přímo pro vás. Objevujte nové recepty, kuchařky, napište si seznam potravin a nebo se vracejte k vašim oblibeným receptům z pohodlí vašeho telefonu.

Stáhnout v App Store Stáhnout na Google Play

Sdílejte recept s přáteli

Další recepty z kuchařky

Něco jiného

Čočkový shepherd's pie

Marika a Jirka Kučovi

Čočkový shepherd's pie

Ořechová bábovka

Marika a Jirka Kučovi

Ořechová bábovka

Vepřová roláda se špenátem a pestem z medvědího česneku

Svatava Vašková

Vepřová roláda se špenátem a pestem z medvědího česneku

Italská rybí polévka

Adéla Hálková, Kateřina Podoláková

Italská rybí polévka

Pizza z pánve podle Jamieho Olivera

Apetit

Pizza z pánve podle Jamieho Olivera

Zmrzlina s růží, kardamonem a pistáciemi

Martina Alinče Dvořáková

Zmrzlina s růží, kardamonem a pistáciemi