Chia pudink s jahodami a bazalkou
Michaela Šupáková

Michaela Šupáková

Chia pudink s jahodami a bazalkou

Suroviny 2 porce

  • 25 g chia semínek
  • 200 ml rostlinného mléka (doporučuji kokosové)
  • jahody
  • 2 lžíce medu nebo javorového sirupu
  • pár bazalkových lístků

Postup

  1. Semínka vsypeme do větší misky, zalijeme mlékem a necháme nejlépe přes noc nabobtnat. Druhý den do pudinku vmícháme med nebo javorový sirup a rozdělíme ho do skleniček. Jahody očistíme, omyjeme a nakrájíme na kousky. K jahodám přidáme nasekanou bazalku a vše promícháme. Takto připravenými jahodami s bazalkou ozdobíme hotový pudink a podáváme.

Cooking with Šůša

Tento recept a mnoho dalších najdete v této kuchařce.

Zjistit více Přidat do košíku

Mobilní aplikace

Naše recepty ve vaší kapse

Mobilní aplikace vytvořena přímo pro vás. Objevujte nové recepty, kuchařky, napište si seznam potravin a nebo se vracejte k vašim oblibeným receptům z pohodlí vašeho telefonu.

Stáhnout v App Store Stáhnout na Google Play

Sdílejte recept s přáteli

Další recepty z kuchařky

Něco jiného

Lesní pěna s brownies

Jana Vlková

Lesní pěna s brownies

Jablkový kompot s pohankou a vlašskými ořechy

Ivana Stenzlová

Jablkový kompot s pohankou a vlašskými ořechy

Kokosky

Barbora Karchová

Kokosky

Lentilkové cakepops

Ondřej Holinka

Lentilkové cakepops

Čirok se špenátem a cizrnou

Jana a David Borozidisovi

Čirok se špenátem a cizrnou

Italská rybí polévka

Adéla Hálková, Kateřina Podoláková

Italská rybí polévka