Chia pudink s jahodami a bazalkou
Michaela Šupáková

Michaela Šupáková

Chia pudink s jahodami a bazalkou

Suroviny 2 porce

  • 25 g chia semínek
  • 200 ml rostlinného mléka (doporučuji kokosové)
  • jahody
  • 2 lžíce medu nebo javorového sirupu
  • pár bazalkových lístků

Postup

  1. Semínka vsypeme do větší misky, zalijeme mlékem a necháme nejlépe přes noc nabobtnat. Druhý den do pudinku vmícháme med nebo javorový sirup a rozdělíme ho do skleniček. Jahody očistíme, omyjeme a nakrájíme na kousky. K jahodám přidáme nasekanou bazalku a vše promícháme. Takto připravenými jahodami s bazalkou ozdobíme hotový pudink a podáváme.

Cooking with Šůša

Tento recept a mnoho dalších najdete v této kuchařce.

Zjistit více Přidat do košíku

Mobilní aplikace

Naše recepty ve vaší kapse

Mobilní aplikace vytvořena přímo pro vás. Objevujte nové recepty, kuchařky, napište si seznam potravin a nebo se vracejte k vašim oblibeným receptům z pohodlí vašeho telefonu.

Stáhnout v App Store Stáhnout na Google Play

Sdílejte recept s přáteli

Další recepty z kuchařky

Něco jiného

Trhané hovězí

Julie Kučerovská

Trhané hovězí

Cookies sušenky s čokoládou

Monika Menky

Cookies sušenky s čokoládou

Pizza z pánve podle Jamieho Olivera

Apetit

Pizza z pánve podle Jamieho Olivera

Turecké vejce

Janina Černá, Jana Dell Plotnárková

Turecké vejce