Kokosovo-rýžová kaše s červeným grepem
Michaela Šupáková

Michaela Šupáková

Kokosovo-rýžová kaše s červeným grepem

Suroviny 4 porce

  • 100 g rýže arborio
  • 450 ml kokosového mléka
  • 1 lžíce medu
  • špetka soli
  • červený grep

Postup

  1. V hrnci přiveďte k varu mléko společně s rýží a špetkou soli. Ztlumte plamen
    a za občasného míchání vařte 25–30 do zhoustnutí. Kaši oslaďte medem
    a naservírujte ji do misek. Hotovou kaši ozdobte oloupaným červeným grepem a podávejte.

Cooking with Šůša

Tento recept a mnoho dalších najdete v této kuchařce.

Zjistit více Přidat do košíku

Mobilní aplikace

Naše recepty ve vaší kapse

Mobilní aplikace vytvořena přímo pro vás. Objevujte nové recepty, kuchařky, napište si seznam potravin a nebo se vracejte k vašim oblibeným receptům z pohodlí vašeho telefonu.

Stáhnout v App Store Stáhnout na Google Play

Sdílejte recept s přáteli

Další recepty z kuchařky

Něco jiného

Treska s fazolemi

Apetit

Treska s fazolemi

Donuty

Linda Müllerová

Donuty

Italská rybí polévka

Adéla Hálková, Kateřina Podoláková

Italská rybí polévka

Makový koláč s višňovým kompotem

Petr Klíma

Makový koláč s višňovým kompotem

Pizza se špenátovým základem

Fitrecepty

Pizza se špenátovým základem

Pikantní pečená vepřová žebírka s domácí chilli majonézou

Karolína Kamberská

Pikantní pečená vepřová žebírka s domácí chilli majonézou