Banánové lívanečky

Banánové lívanečky

Suroviny 10 lívanečků

  • 1 x zralý banán + další k podávání
  • 2 x vejce
  • 1 lžička skořice
  • 1 lžička vanilkové pasty nebo semínka vyškrábnutá z 1/2 vanilkového lusku
  • ghí (přepuštěné máslo) na opékání
  • jogurt a med k podávání

Postup

  1. Banán oloupejte a dejte do misky, vidličkou jej rozmačkejte, přidejte vejce, skořici, vanilku a promíchejte.
  2. Rozpalte pánev, potřete ji přepuštěným máslem a lžící tvarujte na pánev lívance. Po minutě obraťte a opečte z druhé strany.
  3. Hotové lívance servírujte se lžící bílého jogurtu, kolečky banánu (či jiným čerstvým ovocem) a zakápnuté medem.

Lehká kuchyně - Vyladěné recepty pro zdraví a energii (Edice Apetit)

Tento recept a mnoho dalších najdete v této kuchařce.

Zjistit více Přidat do košíku

Mobilní aplikace

Naše recepty ve vaší kapse

Mobilní aplikace vytvořena přímo pro vás. Objevujte nové recepty, kuchařky, napište si seznam potravin a nebo se vracejte k vašim oblibeným receptům z pohodlí vašeho telefonu.

Stáhnout v App Store Stáhnout na Google Play

Sdílejte recept s přáteli

Další recepty z kuchařky

Něco jiného

Domácí bulky na hamburger

Petra Novotná

Domácí bulky na hamburger

Guacamole

Jitka Adamová

Guacamole

Polívka táty králíka

Ondřej Holinka

Polívka táty králíka

Lilky s ricottou

Martina Alinče Dvořáková

Lilky s ricottou

Vinná klobása na černém pivu s celerovým puré

Matěj Pospíšil

Vinná klobása na černém pivu s celerovým puré