Banánové lívanečky

Banánové lívanečky

Suroviny 10 lívanečků

  • 1 x zralý banán + další k podávání
  • 2 x vejce
  • 1 lžička skořice
  • 1 lžička vanilkové pasty nebo semínka vyškrábnutá z 1/2 vanilkového lusku
  • ghí (přepuštěné máslo) na opékání
  • jogurt a med k podávání

Postup

  1. Banán oloupejte a dejte do misky, vidličkou jej rozmačkejte, přidejte vejce, skořici, vanilku a promíchejte.
  2. Rozpalte pánev, potřete ji přepuštěným máslem a lžící tvarujte na pánev lívance. Po minutě obraťte a opečte z druhé strany.
  3. Hotové lívance servírujte se lžící bílého jogurtu, kolečky banánu (či jiným čerstvým ovocem) a zakápnuté medem.

Lehká kuchyně - Vyladěné recepty pro zdraví a energii (Edice Apetit)

Tento recept a mnoho dalších najdete v této kuchařce.

Zjistit více Přidat do košíku

Mobilní aplikace

Naše recepty ve vaší kapse

Mobilní aplikace vytvořena přímo pro vás. Objevujte nové recepty, kuchařky, napište si seznam potravin a nebo se vracejte k vašim oblibeným receptům z pohodlí vašeho telefonu.

Stáhnout v App Store Stáhnout na Google Play

Sdílejte recept s přáteli

Další recepty z kuchařky

Něco jiného

Větrníky

Lucie Kazdová

Větrníky

Velikonoční nádivkové muffiny

Svatava Vašková

Velikonoční nádivkové muffiny

Sezamové špičky

Iva Trhoňová

Sezamové špičky

Kuřecí na smetaně se šťouchaným bramborem

Julie Kučerovská

Kuřecí na smetaně se šťouchaným bramborem

Zapečená cuketa s rýží

Martina Alinče Dvořáková

Zapečená cuketa s rýží

Pařížské rohlíčky

Petr Klíma

Pařížské rohlíčky