Banánové lívanečky

Banánové lívanečky

Suroviny 10 lívanečků

  • 1 x zralý banán + další k podávání
  • 2 x vejce
  • 1 lžička skořice
  • 1 lžička vanilkové pasty nebo semínka vyškrábnutá z 1/2 vanilkového lusku
  • ghí (přepuštěné máslo) na opékání
  • jogurt a med k podávání

Postup

  1. Banán oloupejte a dejte do misky, vidličkou jej rozmačkejte, přidejte vejce, skořici, vanilku a promíchejte.
  2. Rozpalte pánev, potřete ji přepuštěným máslem a lžící tvarujte na pánev lívance. Po minutě obraťte a opečte z druhé strany.
  3. Hotové lívance servírujte se lžící bílého jogurtu, kolečky banánu (či jiným čerstvým ovocem) a zakápnuté medem.

Lehká kuchyně - Vyladěné recepty pro zdraví a energii (Edice Apetit)

Tento recept a mnoho dalších najdete v této kuchařce.

Zjistit více Přidat do košíku

Mobilní aplikace

Naše recepty ve vaší kapse

Mobilní aplikace vytvořena přímo pro vás. Objevujte nové recepty, kuchařky, napište si seznam potravin a nebo se vracejte k vašim oblibeným receptům z pohodlí vašeho telefonu.

Stáhnout v App Store Stáhnout na Google Play

Sdílejte recept s přáteli

Další recepty z kuchařky

Něco jiného

Šťouchané brambory s pampeliškou po dalmatsku

Jana Vlková

Šťouchané brambory s pampeliškou po dalmatsku

Zelný salát se sushi zázvorem a mořskou řasou

Petr Klíma

Zelný salát se sushi zázvorem a mořskou řasou

Květáková polévka s lískovými ořechy

Zdeněk Pohlreich

Květáková polévka s lískovými ořechy

Linecká kolečka

Lucie Kazdová

Linecká kolečka

Zabaione zapečené s ovocem

Martin Škoda

Zabaione zapečené s ovocem

Kuřecí salát s avokádem

Apetit

Kuřecí salát s avokádem