Salát s tuňákem a jahodami
Fitrecepty

Fitrecepty

Salát s tuňákem a jahodami

Suroviny 1

  • 100 g čerstvých salátových listů
  • 1/2 avokáda
  • 100 g tuňáka ve vlastní šťávě
  • 3 jahody
  • 40 g jogurtu
  • 1 lžíce olivového oleje
  • 1 lžička dijonské hořčice
  • 1 lžička medu
  • hrst čerstvé máty
  • 30 g nasekaných para ořechů
  • sůl
  • pepř

Postup

  1. Salátové listy společně s nakrájeným avokádem a jahodami dáme do mísy. Přidáme tuňáka.
  2. Z jogurtu, soli, pepře, olivového oleje, dijonské hořčice a medu připravíme zálivku, kterou přelijeme přes salát. Salát ozdobíme čerstvou mátou a para ořechy.
  3. Tip: Do salátu můžete přidat zeleninové chipsy.

Jíme zdravě s Fitrecepty - 120 zdravých a chutných receptů pro celou rodinu

Tento recept a mnoho dalších najdete v této kuchařce.

Zjistit více Přidat do košíku

Mobilní aplikace

Naše recepty ve vaší kapse

Mobilní aplikace vytvořena přímo pro vás. Objevujte nové recepty, kuchařky, napište si seznam potravin a nebo se vracejte k vašim oblibeným receptům z pohodlí vašeho telefonu.

Stáhnout v App Store Stáhnout na Google Play

Sdílejte recept s přáteli

Další recepty z kuchařky

Něco jiného

Povidlové taštičky s marcipánem

Karolína Kamberská

Povidlové taštičky s marcipánem

Kulajda s houbičkami shiitake

Jitka Adamová

Kulajda s houbičkami shiitake

Kuře na olivách a citronu

Tomáš Kosačík, Lucie Kosačíková

Kuře na olivách a citronu

Humu+Baba+Ganuš nad ohněm spálené lilky baba ghanoush a cizrnový hummus

Gastrokroužek

Humu+Baba+Ganuš nad ohněm spálené lilky baba ghanoush a cizrnový hummus

Ďábelská cuketa

Tomáš Kosačík, Lucie Kosačíková

Ďábelská cuketa

Vinná klobása na černém pivu s celerovým puré

Matěj Pospíšil

Vinná klobása na černém pivu s celerovým puré