Vaflovajíčka s bazalkou
Fitrecepty

Fitrecepty

Vaflovajíčka s bazalkou

Suroviny 2 porce

  • 2 vejce
  • 120 ml mléka
  • 2 lžíce celozrnné mouky
  • 0.5 lžičky sušeného oregana
  • hrst čerstvé bazalky
  • 100 g cherry rajčat
  • 100 g mozzarelly
  • 1 lžíce olivového oleje
  • sůl
  • pepř

Postup

  1. Vejce vyšlehejte s mlékem, moukou, solí, pepřem a sušeným oreganem. Těsto nalijte do předehřátého vaflovače a pečte 1–2 minuty (někdy je potřeba vaflovač vymazat trochou oleje, másla nebo jiného tuku).
  2. Vafli ozdobte lístky čerstvé bazalky, natrhanou mozzarellou, cherry rajčátky a celou porci zalijte lžící kvalitního olivového oleje.

Jíme zdravě ve městě i na venkově: Příběhy kuchařů, jako jste vy

Tento recept a mnoho dalších najdete v této kuchařce. Jako dárek navíc získáte zdarma recepty z kuchařky v aplikaci.

Zjistit více Přidat do košíku

Mobilní aplikace

Naše recepty ve vaší kapse

Mobilní aplikace vytvořena přímo pro vás. Objevujte nové recepty, kuchařky, napište si seznam potravin a nebo se vracejte k vašim oblibeným receptům z pohodlí vašeho telefonu.

Stáhnout v App Store Stáhnout na Google Play

Sdílejte recept s přáteli

Další recepty z kuchařky

Něco jiného

Letní ovesná kaše

Petra Pospěchová

Letní ovesná kaše

Fíkový salát

Adéla Hálková, Kateřina Podoláková

Fíkový salát

Houbový guláš v kotlíku

Petra Pospěchová

Houbový guláš v kotlíku

Kuřecí rizoto na čínském zelí s mrkví a koriandrem

Ivana Stenzlová

Kuřecí rizoto na čínském zelí s mrkví a koriandrem

Kuřecí paličky na medu s ratatouille

Julie Kučerovská

Kuřecí paličky na medu s ratatouille

Zapečené fíky s riccotovým krémem, pistáciemi a medem

Monika Menky

Zapečené fíky s riccotovým krémem, pistáciemi a medem