Kokosky
Barbora Karchová

Barbora Karchová

Kokosky

Suroviny 40 kuliček

  • 300 g datlí nebo datlové pasty
  • 160 g kokosu

Postup

  1. Datle rozmixujeme pomocí výkonného mixé- ru na lepivou hmotu. Přemístíme ji do misky a přidáme kokos. Rukama pomalu zpracová- váme, dokud nám nevznikne jednotné těsto. Těsto se zpracovává trochu hůře, ale odolejte touze přidat do něj vodu a vydržte. Po vyhně- tení tvoříme kuličky, které vám vydrží i několik týdnů. Doporučuji je skladovat v lednici, jeli- kož hezky ztuhnou a datle pak chutnají jako tuhý karamel.

Rawmania

Tento recept a mnoho dalších najdete v této kuchařce.

Zjistit více Přidat do košíku

Mobilní aplikace

Naše recepty ve vaší kapse

Mobilní aplikace vytvořena přímo pro vás. Objevujte nové recepty, kuchařky, napište si seznam potravin a nebo se vracejte k vašim oblibeným receptům z pohodlí vašeho telefonu.

Stáhnout v App Store Stáhnout na Google Play

Sdílejte recept s přáteli

Další recepty z kuchařky

Něco jiného

Dýně v sezamovo-šalvějovém těstíčku se sýrovým dipem

Karolína Kamberská

Dýně v sezamovo-šalvějovém těstíčku se sýrovým dipem

Veganská čokoládová buchta

Julie Kučerovská

Veganská čokoládová buchta

Melounová zmrzlina

Petra Novotná

Melounová zmrzlina

Ječná kaše s mákem a citrónem

Jana a David Borozidisovi

Ječná kaše s mákem a citrónem

Trampský gulášek

Matěj Pospíšil

Trampský gulášek

Koko máslo

Janina Černá, Jana Dell Plotnárková

Koko máslo