Zeleninová kuchařka

Zeleninová kuchařka

Petr Klíma

Vydává Smart Press, 2017

363 Kč cena vč. DPH


O kuchařce

Co vlastně jíst, když nechceme konzumovat tolik masa, mléčných produktů, cukru a lepku? Vyzkoušejte nejoblíbenější a osvědčené postupy autora, který denně připravuje zdravé a výživné menu plné zeleniny, luštěnin a zdravých obilnin, jako jsou například jáhly, pohanka či quinoa.

Nejlepší zelenina je ta čerstvá, a tak autor knihu rozdělil do čtyř ročních období. Kniha obsahuje téměř 100 sezonních receptů, seznamuje s tradiční i zapomenutou zeleninou, jako je tuřín, vodnice, kadeřávek či černý kořen. Všechny recepty jsou veganské – nepoužívají živočišné produkty, tedy ani mléko a vejce. Řada receptů je bezlepkových.

Petr Klíma

Petr Klíma je šéfkuchařem dejvické restaurace Country Life, publikuje články na svém blogu www.greenwayfood.cz. Propojuje kuchyni českou i světovou, kterou poznal při svých cestách...

Zjistit více

ISBN

978-80-87049-97-6

Formát

17 x 24 cm

Vazba

pevná

Provedení

celobarevné

Počet stran

208