Zelenina a luštěniny - Jednoduše & dokonale
Vydává Pražský kulinářský institut, 2018
219 Kč
272 Kč
cena vč. DPH
Skladem více než 5 kusů
O kuchařce
V edici Jednoduše & dokonale vydává autor kuchařských bestsellerů Roman Vaněk druhou kuchařskou knihu v pořadí:
Jednoduše & dokonale – ZELENINA A LUŠTĚNINY.
Jako vždy spolu s Vaňkem na této publikaci pracovala jeho manželka Jana a tým předních českých šéfkuchařů, kteří jsou zároveň lektory Pražského kulinářského institutu.
Kniha obsahuje více než 120 barevných fotografií. Téměř 90 nových, nápaditých receptů připravených z běžně dostupných surovin, kde hlavní roli tentokrát hrají luštěniny a zelenina, je v knize tradičně zpracováno osvědčeným způsobem „krok za krokem“.
Svou jednoduchostí kniha zaujme každého milovníka dobrého jídla za rozumnou cenu a zároveň svým tradičním formátem a typickým vzhledem doplní kolekci „bílé řady“ Vaňkových kuchařek mnoha kulinářským sběratelům.
Roman Vaněk
Český kuchař a gastronom. Původně se věnoval fotografii. Vystudoval v letech 1984 až 1988 Střední odbornou výtvarnou škola V.Hollara v Praze. Po skončení školy nastoupil do Československé tiskové kanceláře jako laborant a fotograf. Po listo..
ISBN
978-80-87737-31-6
Formát
22 x 30 cm
Vazba
pevná
Provedení
celobarevné
Počet stran
96