Zelenina a luštěniny - Jednoduše & dokonale

Zelenina a luštěniny - Jednoduše & dokonale

Roman Vaněk

Vydává Pražský kulinářský institut, 2018

219 Kč 272 Kč cena vč. DPH

Skladem více než 5 kusů


O kuchařce

V edici Jednoduše & dokonale vydává autor kuchařských bestsellerů Roman Vaněk druhou kuchařskou knihu v pořadí: 

Jednoduše & dokonale – ZELENINA A LUŠTĚNINY. 

Jako vždy spolu s Vaňkem na této publikaci pracovala jeho manželka Jana a tým předních českých šéfkuchařů, kteří jsou zároveň lektory Pražského kulinářského institutu. 

Kniha obsahuje více než 120 barevných fotografií. Téměř 90 nových, nápaditých receptů připravených z běžně dostupných surovin, kde hlavní roli tentokrát hrají luštěniny a zelenina, je v knize tradičně zpracováno osvědčeným způsobem „krok za krokem“.

Svou jednoduchostí kniha zaujme každého milovníka dobrého jídla za rozumnou cenu a zároveň svým tradičním formátem a typickým vzhledem doplní kolekci „bílé řady“ Vaňkových kuchařek mnoha kulinářským sběratelům.

Roman Vaněk

Český kuchař a gastronom. Původně se věnoval fotografii. Vystudoval v letech 1984 až 1988 Střední odbornou výtvarnou škola V.Hollara v Praze. Po skončení školy nastoupil do Československé tiskové kanceláře jako laborant a fotograf. Po listo..

Zjistit více

ISBN

978-80-87737-31-6

Formát

22 x 30 cm

Vazba

pevná

Provedení

celobarevné

Počet stran

96