Žebrácký chléb s mandlemi a čokoládou
Jitka Rákosníková

Jitka Rákosníková

Žebrácký chléb s mandlemi a čokoládou

Suroviny 4 porce

  • 200 g staršího, nepříliš slaného kynutého pečiva jako je veka, briošky, vánočka, velikonoční bochánek, loupáky, karlovarské rohlíky…
  • 30 g světlého přírodního cukru
  • 2 lžíce neslazeného kakaového prášku (holandského typu)
  • 1 velké vejce
  • 1 lžička přírodního vanilkového extraktu
  • pořádná špetka soli
  • 180 ml mléka
  • 70 g (kvalitní) čokolády nasekané nahrubo
  • 50 g celých mandlí nebo ořechů nasekaných nahrubo
  • trocha másla nebo oleje na vymazání formy

Recyklovaná kuchařka Jitky Rákosníkové – Moderní domácnost beze zbytku

Tento recept a mnoho dalších najdete v této kuchařce.

Zjistit více Přidat do košíku

Mobilní aplikace

Naše recepty ve vaší kapse

Mobilní aplikace vytvořena přímo pro vás. Objevujte nové recepty, kuchařky, napište si seznam potravin a nebo se vracejte k vašim oblibeným receptům z pohodlí vašeho telefonu.

Stáhnout v App Store Stáhnout na Google Play

Sdílejte recept s přáteli

Další recepty z kuchařky

Něco jiného

Od pečínky k číně

Jitka Rákosníková

Od pečínky k číně

Kuřecí na smetaně se šťouchaným bramborem

Julie Kučerovská

Kuřecí na smetaně se šťouchaným bramborem

Kešu sýr

Linda Müllerová

Kešu sýr

Kari z červené čočky s dýní

Ivana Stenzlová

Kari z červené čočky s dýní

Sklenice chlorofylu

Barbora Karchová

Sklenice chlorofylu