Žebrácký chléb s mandlemi a čokoládou
Jitka Rákosníková

Jitka Rákosníková

Žebrácký chléb s mandlemi a čokoládou

Suroviny 4 porce

  • 200 g staršího, nepříliš slaného kynutého pečiva jako je veka, briošky, vánočka, velikonoční bochánek, loupáky, karlovarské rohlíky…
  • 30 g světlého přírodního cukru
  • 2 lžíce neslazeného kakaového prášku (holandského typu)
  • 1 velké vejce
  • 1 lžička přírodního vanilkového extraktu
  • pořádná špetka soli
  • 180 ml mléka
  • 70 g (kvalitní) čokolády nasekané nahrubo
  • 50 g celých mandlí nebo ořechů nasekaných nahrubo
  • trocha másla nebo oleje na vymazání formy

Recyklovaná kuchařka Jitky Rákosníkové – Moderní domácnost beze zbytku

Tento recept a mnoho dalších najdete v této kuchařce.

Zjistit více Přidat do košíku

Mobilní aplikace

Naše recepty ve vaší kapse

Mobilní aplikace vytvořena přímo pro vás. Objevujte nové recepty, kuchařky, napište si seznam potravin a nebo se vracejte k vašim oblibeným receptům z pohodlí vašeho telefonu.

Stáhnout v App Store Stáhnout na Google Play

Sdílejte recept s přáteli

Další recepty z kuchařky

Něco jiného

Kokosová polenta

Monika Menky

Kokosová polenta

Čumbrkové opojení

Jana Vlková

Čumbrkové opojení

Dýňové vafle

Janina Černá, Jana Dell Plotnárková

Dýňové vafle

Mrkvová krémová polévka

Barbora Charvátová

Mrkvová krémová polévka

Papriková polévka

Barbora Karchová

Papriková polévka