Velká kuchařka Čech a Moravy

Akce

Velká kuchařka Čech a Moravy

Roman Vaněk

Vydává Pražský kulinářský institut, 2016

529 Kč 599 Kč cena vč. DPH

Skladem více než 5 kusů


O kuchařce

Nejobsáhlejší kuchařská kniha autora knižních bestsellerů Romana Vaňka z dílny Pražského kulinářského institutu. V této velkolepé publikaci se poprvé stává spoluautorkou Vaňkova manželka Jana, která na všech jeho předchozích knihách spolupracovala. 

Kniha obsahuje 762 fotografií a 431 receptů krok za krokem je přehledně řazeno do 23 kapitol. Je rozdělena na dvě části dvěma druhy papíru - imaginární „fotoprocházku“ naší zemí a velkou receptovou část.

Dlouho jsme chtěli vytvořit jednu velkou kuchařskou knihu obsahující klasické recepty české a moravské kuchyně. 

Po zkušenostech ze psaní předchozích knih jsme ještě lépe a do detailu popsali krok za krokem klasické pokrmy české a moravské kuchyně tak, aby ji zvládl s přehledem i absolutní začátečník a profesionálům se stala relevantní inspirací.


Roman Vaněk

Český kuchař a gastronom. Původně se věnoval fotografii. Vystudoval v letech 1984 až 1988 Střední odbornou výtvarnou škola V.Hollara v Praze. Po skončení školy nastoupil do Československé tiskové kanceláře jako laborant a fotograf. Po listo..

Zjistit více

ISBN

978-80-87737-27-9

Formát

22 x 28 cm

Vazba

pevná

Provedení

celobarevné

Počet stran

628