Tatarák z lososa
Matěj Pospíšil

Matěj Pospíšil

Tatarák z lososa

Suroviny 2 porce

  • 250 g steaku z lososa
  • 1.5 šalotky
  • hrstku koriandru
  • dijonská hořčice
  • limetu
  • sůl a pepř

Postup

  1. Lososa seřízni z kůže, maso nakrájej a hoď do mísy, nasekej cibulku a přidej ji k masu společně s malinkou lžičkou dijonu a nasekanou hrstečkou koriandru.

  2. Zapepři. zakápni limetou a všechno pořádně vidličkou rozmašíruj. S dijonskou a cibulí opatrně, ať nepřebiješ tu jemnou lososí chuť.

  3. Nejlepší bude tataráček máznout na opečený toustový chléb.

  4. Tip: Klasičtěji založení kuchaři můžou místo koriandru použít kopr.

Sám doma a hladový

Tento recept a mnoho dalších najdete v této kuchařce.

Zjistit více Přidat do košíku

Mobilní aplikace

Naše recepty ve vaší kapse

Mobilní aplikace vytvořena přímo pro vás. Objevujte nové recepty, kuchařky, napište si seznam potravin a nebo se vracejte k vašim oblibeným receptům z pohodlí vašeho telefonu.

Stáhnout v App Store Stáhnout na Google Play

Sdílejte recept s přáteli

Další recepty z kuchařky

Něco jiného

Chia pudink s jahodami a bazalkou

Michaela Šupáková

Chia pudink s jahodami a bazalkou

Svíčková omáčka (a maso)

Adéla Hálková, Kateřina Podoláková

Svíčková omáčka (a maso)

Pistáciové kuličky

Barbora Karchová

Pistáciové kuličky

Letní ovesná kaše

Petra Pospěchová

Letní ovesná kaše

Ravioly

Linda Müllerová

Ravioly

Domácí jogurtový sýr

Janina Černá, Jana Dell Plotnárková

Domácí jogurtový sýr