Tatarák z lososa
Matěj Pospíšil

Matěj Pospíšil

Tatarák z lososa

Suroviny 2 porce

  • 250 g steaku z lososa
  • 1.5 šalotky
  • hrstku koriandru
  • dijonská hořčice
  • limetu
  • sůl a pepř

Postup

  1. Lososa seřízni z kůže, maso nakrájej a hoď do mísy, nasekej cibulku a přidej ji k masu společně s malinkou lžičkou dijonu a nasekanou hrstečkou koriandru.

  2. Zapepři. zakápni limetou a všechno pořádně vidličkou rozmašíruj. S dijonskou a cibulí opatrně, ať nepřebiješ tu jemnou lososí chuť.

  3. Nejlepší bude tataráček máznout na opečený toustový chléb.

  4. Tip: Klasičtěji založení kuchaři můžou místo koriandru použít kopr.

Sám doma a hladový

Tento recept a mnoho dalších najdete v této kuchařce.

Zjistit více Přidat do košíku

Mobilní aplikace

Naše recepty ve vaší kapse

Mobilní aplikace vytvořena přímo pro vás. Objevujte nové recepty, kuchařky, napište si seznam potravin a nebo se vracejte k vašim oblibeným receptům z pohodlí vašeho telefonu.

Stáhnout v App Store Stáhnout na Google Play

Sdílejte recept s přáteli

Další recepty z kuchařky

Něco jiného

Čočkový shepherd's pie

Marika a Jirka Kučovi

Čočkový shepherd's pie

Dýňová polévka s kokosovým mlékem

Matěj Pospíšil

Dýňová polévka s kokosovým mlékem

Čokoládové dortíky

Martina Alinče Dvořáková

Čokoládové dortíky

Polívka pro malé upíry

Ondřej Holinka

Polívka pro malé upíry

Banánový koláč

Fitrecepty

Banánový koláč

Ovesná slaná kaše

Věra Strnadová

Ovesná slaná kaše