Tatarák z lososa
Matěj Pospíšil

Matěj Pospíšil

Tatarák z lososa

Suroviny 2 porce

  • 250 g steaku z lososa
  • 1.5 šalotky
  • hrstku koriandru
  • dijonská hořčice
  • limetu
  • sůl a pepř

Postup

  1. Lososa seřízni z kůže, maso nakrájej a hoď do mísy, nasekej cibulku a přidej ji k masu společně s malinkou lžičkou dijonu a nasekanou hrstečkou koriandru.

  2. Zapepři. zakápni limetou a všechno pořádně vidličkou rozmašíruj. S dijonskou a cibulí opatrně, ať nepřebiješ tu jemnou lososí chuť.

  3. Nejlepší bude tataráček máznout na opečený toustový chléb.

  4. Tip: Klasičtěji založení kuchaři můžou místo koriandru použít kopr.

Sám doma a hladový

Tento recept a mnoho dalších najdete v této kuchařce.

Zjistit více Přidat do košíku

Mobilní aplikace

Naše recepty ve vaší kapse

Mobilní aplikace vytvořena přímo pro vás. Objevujte nové recepty, kuchařky, napište si seznam potravin a nebo se vracejte k vašim oblibeným receptům z pohodlí vašeho telefonu.

Stáhnout v App Store Stáhnout na Google Play

Sdílejte recept s přáteli

Další recepty z kuchařky

Něco jiného

ČOKODort

Adéla Hálková, Kateřina Podoláková

ČOKODort

Sklenice chlorofylu

Barbora Karchová

Sklenice chlorofylu

Kuřecí v mangoldu se zeleninovým ratatouille

Martin Škoda

Kuřecí v mangoldu se zeleninovým ratatouille

Od pečínky k číně

Jitka Rákosníková

Od pečínky k číně

Kokosová panna cotta

Matěj Pospíšil

Kokosová panna cotta

Kuřecí na smetaně se šťouchaným bramborem

Julie Kučerovská

Kuřecí na smetaně se šťouchaným bramborem