„Rybičková“ pomazánka z cizrny
Petr Klíma

Petr Klíma

„Rybičková“ pomazánka z cizrny

Suroviny 1 miska

  • 1 plechovka sterilované cizrny
  • 1 lžíce kaparů nebo kyselých okurek
  • 1 řapík celeru
  • 0.5 ks červené cibule nebo šalotky
  • 1 malá mrkev
  • 5 lžic sójového jogurtu
  • 1 lžička hořčice
  • 4 lžíce mořské řasy nori (vločky)
  • mořská sůl
  • mletý pepř
  • citronová šťáva
  • pažitka na posyp

Postup

  1. Cizrnu s kapary vsypeme do mixéru a nahrubo umeleme.
  2. Přendáme do misky, přidáme najemno nakrájený řapíkatý celer, cibuli, nastrouhanou mrkev, jogurt, hořčici, řasy, ochutíme solí a pepřem, zastříkneme citronem a zamícháme.
  3. Před podáváním posypeme nasekanou pažitkou.

Zeleninová kuchařka

Tento recept a mnoho dalších najdete v této kuchařce.

Zjistit více Přidat do košíku

Mobilní aplikace

Naše recepty ve vaší kapse

Mobilní aplikace vytvořena přímo pro vás. Objevujte nové recepty, kuchařky, napište si seznam potravin a nebo se vracejte k vašim oblibeným receptům z pohodlí vašeho telefonu.

Stáhnout v App Store Stáhnout na Google Play

Sdílejte recept s přáteli

Další recepty z kuchařky

Něco jiného

Lentilkové cakepops

Ondřej Holinka

Lentilkové cakepops

Domácí jogurtový sýr

Janina Černá, Jana Dell Plotnárková

Domácí jogurtový sýr

Sezamové špičky

Iva Trhoňová

Sezamové špičky