„Rybičková“ pomazánka z cizrny
Petr Klíma

Petr Klíma

„Rybičková“ pomazánka z cizrny

Suroviny 1 miska

  • 1 plechovka sterilované cizrny
  • 1 lžíce kaparů nebo kyselých okurek
  • 1 řapík celeru
  • 0.5 ks červené cibule nebo šalotky
  • 1 malá mrkev
  • 5 lžic sójového jogurtu
  • 1 lžička hořčice
  • 4 lžíce mořské řasy nori (vločky)
  • mořská sůl
  • mletý pepř
  • citronová šťáva
  • pažitka na posyp

Postup

  1. Cizrnu s kapary vsypeme do mixéru a nahrubo umeleme.
  2. Přendáme do misky, přidáme najemno nakrájený řapíkatý celer, cibuli, nastrouhanou mrkev, jogurt, hořčici, řasy, ochutíme solí a pepřem, zastříkneme citronem a zamícháme.
  3. Před podáváním posypeme nasekanou pažitkou.

Zeleninová kuchařka

Tento recept a mnoho dalších najdete v této kuchařce.

Zjistit více Přidat do košíku

Mobilní aplikace

Naše recepty ve vaší kapse

Mobilní aplikace vytvořena přímo pro vás. Objevujte nové recepty, kuchařky, napište si seznam potravin a nebo se vracejte k vašim oblibeným receptům z pohodlí vašeho telefonu.

Stáhnout v App Store Stáhnout na Google Play

Sdílejte recept s přáteli

Další recepty z kuchařky

Něco jiného

Ořechové máslo

Janina Černá, Jana Dell Plotnárková

Ořechové máslo

Kokosová panna cotta

Matěj Pospíšil

Kokosová panna cotta

Antidepresivní kuličky

Jana Vlková

Antidepresivní kuličky

Ovocné kuličky

Barbora Karchová

Ovocné kuličky

Rybí salát s quinoou

Apetit

Rybí salát s quinoou