Rozkládací jablko
Ondřej Holinka

Ondřej Holinka

Rozkládací jablko

Suroviny 4 porce

  • 2 větší červená jablka
  • 2 větší zelená jablka
  • 4 lžíce oblíbených müsli
  • 1 lžíce burákového másla nebo medu
  • 1 citron

Postup

  1. Rozkroj citron a vymačkej ho do misky s vodou, do které se ti vejdou všechna jablka. Opláchnutá jablka nakrájej podélně na asi centimetrové plátky, nožem nebo lžičkou je zbav jádřince a ponoř je do misky s vodou a šťávou z citronu, aby nezhnědla. Do jiné misky nasypej asi čtyři polévkové lžíce müsli, přidej půl lžíce burákového másla nebo medu a pořádně promíchej. 


  2. Jablka vyndej z misky, nech okapat a plátky jablek prokládej směsí müsli, střídej vždycky zelené a červené jablko. Bude to vypadat jako sendvič. 


Kuchařka pro supertátu

Tento recept a mnoho dalších najdete v této kuchařce.

Zjistit více Přidat do košíku

Mobilní aplikace

Naše recepty ve vaší kapse

Mobilní aplikace vytvořena přímo pro vás. Objevujte nové recepty, kuchařky, napište si seznam potravin a nebo se vracejte k vašim oblibeným receptům z pohodlí vašeho telefonu.

Stáhnout v App Store Stáhnout na Google Play

Sdílejte recept s přáteli

Další recepty z kuchařky

Něco jiného

Jemná mrkvová polévka

Petra Novotná

Jemná mrkvová polévka

Líné kuře na víně

Matěj Pospíšil

Líné kuře na víně

Pistáciové kuličky

Barbora Karchová

Pistáciové kuličky

Kedlubnová polévka s ovesnými vločkami

Ivana Stenzlová

Kedlubnová polévka s ovesnými vločkami

Pikantní pečená vepřová žebírka s domácí chilli majonézou

Karolína Kamberská

Pikantní pečená vepřová žebírka s domácí chilli majonézou