Pistáciové kuličky
Barbora Karchová

Barbora Karchová

Pistáciové kuličky

Suroviny 16 kuliček

  • 80 g dýňových semínek
  • 140 g pistácií
  • 70 g datlí
  • 2 lžičky skořice
  • 0.25 lžičky kardamomu

Postup

  1. Vše rozmixujeme na jednotné těsto a tvoříme kuličky, které následně udržujeme v chladu po dobu dvou až tří týdnů.

Rawmania

Tento recept a mnoho dalších najdete v této kuchařce.

Zjistit více Přidat do košíku

Mobilní aplikace

Naše recepty ve vaší kapse

Mobilní aplikace vytvořena přímo pro vás. Objevujte nové recepty, kuchařky, napište si seznam potravin a nebo se vracejte k vašim oblibeným receptům z pohodlí vašeho telefonu.

Stáhnout v App Store Stáhnout na Google Play

Sdílejte recept s přáteli

Další recepty z kuchařky

Něco jiného

Dýňové vafle

Janina Černá, Jana Dell Plotnárková

Dýňové vafle

Cibulové hotdogy s meruňkovou hořčicí a zkaramelizovanou cibulí

Gastrokroužek

Cibulové hotdogy s meruňkovou hořčicí a zkaramelizovanou cibulí

Rebarborové muffiny s drobenkou

Gastrokroužek

Rebarborové muffiny s drobenkou

Raw pizza

Jitka Adamová

Raw pizza

Svíčková omáčka (a maso)

Adéla Hálková, Kateřina Podoláková

Svíčková omáčka (a maso)

Od pečínky k číně

Jitka Rákosníková

Od pečínky k číně