Od pečínky k číně
Jitka Rákosníková

Jitka Rákosníková

Od pečínky k číně

Suroviny 2 porce

  • 300 g 300 g zbylého pečeného vepřového masa nakrájeného na kousky nebo rozděleného na vlákna
  • žloutek a škrob na obalení
  • olej na smažení
  • 300 g různé zeleniny nakrájené na co nejštíhlejší hranolky (sirky) – může to být mrkev, pastinák, cuketa, papriky, zelí – čím pestřejší směs, tím lépe
  • 1 cibule nakrájená na klínky a rozdělená na jednotlivé lupínky
  • trocha cukru
  • 1 lžíce škrobu
  • 1 lžíce sójové omáčky
  • případně 1 lžíce dezertního vína
  • sůl
  • pepř

Recyklovaná kuchařka Jitky Rákosníkové – Moderní domácnost beze zbytku

Tento recept a mnoho dalších najdete v této kuchařce.

Zjistit více Přidat do košíku

Mobilní aplikace

Naše recepty ve vaší kapse

Mobilní aplikace vytvořena přímo pro vás. Objevujte nové recepty, kuchařky, napište si seznam potravin a nebo se vracejte k vašim oblibeným receptům z pohodlí vašeho telefonu.

Stáhnout v App Store Stáhnout na Google Play

Sdílejte recept s přáteli

Další recepty z kuchařky

Něco jiného

Špenátové lívance se sýrem a pažitkou

Monika Menky

Špenátové lívance se sýrem a pažitkou

Rebarborové muffiny s drobenkou

Gastrokroužek

Rebarborové muffiny s drobenkou

Rizoto z červené řepy

Fitrecepty

Rizoto z červené řepy

Makový koláč s višňovým kompotem

Petr Klíma

Makový koláč s višňovým kompotem