Od pečínky k číně
Jitka Rákosníková

Jitka Rákosníková

Od pečínky k číně

Suroviny 2 porce

  • 300 g 300 g zbylého pečeného vepřového masa nakrájeného na kousky nebo rozděleného na vlákna
  • žloutek a škrob na obalení
  • olej na smažení
  • 300 g různé zeleniny nakrájené na co nejštíhlejší hranolky (sirky) – může to být mrkev, pastinák, cuketa, papriky, zelí – čím pestřejší směs, tím lépe
  • 1 cibule nakrájená na klínky a rozdělená na jednotlivé lupínky
  • trocha cukru
  • 1 lžíce škrobu
  • 1 lžíce sójové omáčky
  • případně 1 lžíce dezertního vína
  • sůl
  • pepř

Recyklovaná kuchařka Jitky Rákosníkové – Moderní domácnost beze zbytku

Tento recept a mnoho dalších najdete v této kuchařce.

Zjistit více Přidat do košíku

Mobilní aplikace

Naše recepty ve vaší kapse

Mobilní aplikace vytvořena přímo pro vás. Objevujte nové recepty, kuchařky, napište si seznam potravin a nebo se vracejte k vašim oblibeným receptům z pohodlí vašeho telefonu.

Stáhnout v App Store Stáhnout na Google Play

Sdílejte recept s přáteli

Další recepty z kuchařky

Něco jiného

Linecká kolečka

Lucie Kazdová

Linecká kolečka

Ovesné karbanátky

Petra Pospěchová

Ovesné karbanátky

Polívka táty králíka

Ondřej Holinka

Polívka táty králíka

Papriková polévka

Barbora Karchová

Papriková polévka

Fíkový salát

Adéla Hálková, Kateřina Podoláková

Fíkový salát