

Fresh kuchyně
Vydává Sevruga, 2018
Zdarma recepty z kuchařky v naší aplikaci.
459 Kč cena vč. DPH
Skladem více než 5 kusů
O kuchařce
Čerstvost a lehkost se stávají tématem dnešní doby zcela jednoznačně a časy, kdy kolečko rajčete spolu se zvadlým salátem bylo jedinou čerstvou věcí na talíři, upadnou už brzy v zapomnění. Být fresh bude prostě novou kulturou, to je jistá věc. Chtěli jsme, aby tahle kniha občerstvila váš repertoár a dala vaší kuchyni víc života a dobrých nápadů. Vašemu jídlu sex-appeal, kyslík, energii a pestrost. Není to jen soubor receptů, je to koncept, který vám může značně vylepšit život. Za názvem se skrývá dvojsmysl, na jedné straně vyjadřuje absolutní kvalitu produktů, se kterými pracujeme, ale také svěží mysl, kterou je podstatné si udržet mezi ušima. Přesně tam, kde mohou čerstvé myšlenky získat tvar a prostor. Z čerstvosti jsme si u téhle knihy udělali mantru. Jsem totiž přesvědčen, že když je fresh jídlo, tak budete fresh i vy.
Zdeněk Pohlreich
Poté co nesložil přijímací zkoušky na střední školu, nastoupil do učebního oboru kuchař. Vaření jej nejprve vůbec nebavilo. Po vyučení nastoupil do pražského hotelu Stop. Na přelomu 70. a 80. let byl členem reprezentačního baseballového tým..
ISBN
978-80-906893-4-3
Formát
21 x 26 cm
Vazba
pevná
Provedení
celobarevné
Počet stran
224