Rybí salát s quinoou
Apetit

Apetit

Rybí salát s quinoou

Suroviny 1 porce

  • 2 lžíce zakysané smetany
  • 2 lžíce citronové šťávy
  • 1 hrst kopru, nasekaného
  • 250 g uvařené quinoy, nejlépe červené
  • 0.5 x okurky, podélně přepůlené a nakrájené na půlkolečka
  • 4 x ředkvičky, nakrájené na kolečka
  • 100 g uzeného lososa

Postup

  1. Zakysanou smetanu promíchejte s citronovou šťávou a přidejte 3/4 kopru, promíchejte a zálivku přelijte do uzavíratelné misky.
  2. Do krabičky vsypte quinou, na ni rozložte okurky, ředkvičky a uzeného lososa. Posypte koprem, přibalte zálivku a máte hotovo. V práci už jen promícháte dohromady a můžete jíst.
  3. Něco navíc: Pokud chcete, přibalte si k salátku citron nakrájený na klínky, můžete ho dát do malé plastové dózičky nebo jen zabalit do potravinářské fólie.

Rychlé obědy - Plus nápady na jídla do krabičky i mrazáku a zdravý fastfood

Zjistit více Přidat do košíku

Mobilní aplikace

Naše recepty ve vaší kapse

Mobilní aplikace vytvořena přímo pro vás. Objevujte nové recepty, kuchařky, napište si seznam potravin a nebo se vracejte k vašim oblibeným receptům z pohodlí vašeho telefonu.

Stáhnout v App Store Stáhnout na Google Play

Sdílejte recept s přáteli

Další recepty z kuchařky

Něco jiného

Kuřecí na smetaně se šťouchaným bramborem

Julie Kučerovská

Kuřecí na smetaně se šťouchaným bramborem

Chia pudink s jahodami a bazalkou

Michaela Šupáková

Chia pudink s jahodami a bazalkou

Velikonoční nádivkové muffiny

Svatava Vašková

Velikonoční nádivkové muffiny

Lesní pěna s brownies

Jana Vlková

Lesní pěna s brownies

Vanilkové rohlíčky

Adéla Hálková, Kateřina Podoláková

Vanilkové rohlíčky

Perníkový závin s povidly a ořechy

Marika a Jirka Kučovi

Perníkový závin s povidly a ořechy